Täytä lohi pähkinöillä ja pestolla.

4 annosta

4 x 150 g pala lohifileetä
1 rkl rypsiöljyä
1 tl savustettua paprikajauhetta
suolaa

Täyte:
1 omena
1 dl silputtua persiljaa
1 dl saksanpähkinöitä
2 rkl Arrabiata-pestoa, esim. Pirkka

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
  • Kuumenna öljy pannulla ja lisää savustettu paprikajauhe öljyyn hautumaan puoleksi minuutiksi. Paista kalapaloihin kaunis pinta pannulla muutaman minuutin ajan. Nosta kalapalat uunipellille. Ripottele suolaa kaloille.
  • Raasta omena karkeaksi raasteeksi. Silppua persilja ja pähkinät ja lisää raasteen joukkoon. Mausta seos pestolla.
  • Lusikoi täytettä kalapalojen pintaan ja kypsennä kalapaloja 200-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla