
Aasialaisten makujen vihannesvokista tulee vielä ruokaisampi, jos lisäät siihen tofua, broileria tai lihaa.
Peukalonpään kokoinen ala tuoretta inkivääriä
3 valkosipulinkynttä
Nippu kevätsipulin varsia
2 kesäkurpitsaa
2 paprikaa
1 tuore chilipalko
2 rkl seesamiöljyä
2 tl juoksevaa hunajaa
1 tl hienoa merisuolaa
2 rkl teriyaki- tai soijakastiketta
2 pkt (à 85 g) nuudeleita
1 rkl seesamisiemeniä
Nippu tuoretta korianteria
1. Kuori ja raasta inkivääri.
2. Kuori ja silppua valkosipuli ja sipulinvarret. Puhdista ja kuutioi kesäkurpitsat, paprikat ja chili.
3. Kuumenna seesamiöljy vokkipannussa ja kuullota kaikki ainekset nopeasti pyöritellen.Lisää joukkoon hunaja, suola ja teriyaki-kastike.
4. Kiehauta nuudelit kypsäksi, valuta ja lisää vokkiin. Paista hetki.
5. Koristele seesamisiemenillä ja tuoreella korianterilla.
6. Mausta lopuksi seesamiöljyllä. Jos haluat vokista ruokaisamman, lisää tofua, broileria tai lihaa.