Aasialaisten makujen vihannesvokista tulee vielä ruokaisampi, jos lisäät siihen tofua, broileria tai lihaa.

Peukalonpään kokoinen ala tuoretta inkivääriä

3 valkosipulinkynttä

Nippu kevätsipulin varsia

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

2 kesäkurpitsaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2 paprikaa

1 tuore chilipalko

2 rkl seesamiöljyä

2 tl juoksevaa hunajaa

1 tl hienoa merisuolaa

2 rkl teriyaki- tai soijakastiketta

2 pkt (à 85 g) nuudeleita

1 rkl seesamisiemeniä

Nippu tuoretta korianteria

 

1. Kuori ja raasta inkivääri.

2. Kuori ja silppua valko­­sipuli ja sipulinvarret. Puhdista ja kuutioi kesäkurpitsat, paprikat ja chili.

3. Kuumenna seesamiöljy vokkipannussa ja kuullota kaikki ainekset nopeasti pyöritellen.Lisää joukkoon hunaja, suola ja teriyaki-kastike.

4. Kiehauta nuudelit kypsäksi, valuta ja lisää vokkiin. Paista hetki.

5. Koristele seesamisiemenillä ja tuoreella korianterilla.

6. Mausta lopuksi seesamiöljyllä. Jos haluat vokista ruokaisamman, lisää tofua, broileria tai lihaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla