Suppilovahveroista ja mustatorvisienistä saa makoisan keiton.

1 l tuoreita tai 2 dl kuivattuja suppilovahveroita tai mustatorvisieniä
1 sipuli
1 rkl rypsiöljyä
1 ½ rkl vehnäjauhoja
8 dl vettä
1 kanaliemikuutio
1 rs metsäsienituorejuustoa, Viola1
tl rosmariinia
1 dl ruokakermaa

  • Hauduta kosteus tuoreista sienistä. ­Liota kuivattuja sieniä ½ litrassa vettä noin 20 ­minuuttia. Voit käyttää osan liotusvedestä: siinä ­on makua, mutta se voi antaa keittoon kitkeryyttä.
  • Kuullota silputtu sipuli kattilassa ­öljyssä. Lisää jauhot ja paista hetki. Lisää neste, liemikuutio, tuorejuusto ja rosmariini. Hauduta 20 minuuttia.
  • Soseuta keitto. Kaada joukkoon kerma ja tarkista maku.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla