Lakat ja karpalot sopivat kiisseliin.
4–6 annosta
1 l vettä
2 dl tuoreita tai pakastettuja karpaloita
1–2 dl sokeria
3 rkl perunajauhoja
3 dl tuoreita tai pakastettuja lakkoja
Lisänä vaahdotettua kermaa
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
- Keitä karpaloita vedessä noin 5 minuuttia, kunnes ne alkavat hajoilla pirskahtaen.
- Siivilöi liemi ja painele marjoista irtoava mehu siivilää vasten kattilaan. Mausta mehu sokerilla.
- Sekoita perunajauhot tasaiseksi tilkkaan vettä. Kaada suurus ohuena nauhana mehuun samalla sekoittaen. Nosta kattila levylle ja anna kiisselin kiehahtaa.
- Lisää joukkoon tuoreet tai jäiset lakat.
- Kaada kiisseli tarjoiluastiaan.
- Tarjoile jäähtynyt kiisseli kermavaahdon kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa