500 g kesäkurpitsaa (suolaa) Marinadi 2 dl oliiviöljyä 3 tl sitruunankuorta 1 ison sitruunan mehu (3–4 valkosipulinkynttä) ½ rkl sokeria rouhittua mustapippuria suolaa

1. Leikkaa pesty kesäkurpitsa ohuiksi renkaiksi ja levitä renkaat työlaudalle. Ripottele paloille suolaa ja anna itkettyä 5–10 minuuttia. Pyyhi vesikarpalot talouspaperilla.
2. Paahda kesäkurpitsoihin väriä kuumalla pannulla.
3. Lisää oliiviöljyyn pestyn sitruunan raastettu kuori ja mehua sekä  hienonnettua valkosipulia. Lisää marinadiin mausteet  ja kaada liemi kesäkurpitsoiden päälle tarjoilukulhoon. Anna maustua kylmässä seuraavaan päivään. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla