
500 g kesäkurpitsaa (suolaa) Marinadi 2 dl oliiviöljyä 3 tl sitruunankuorta 1 ison sitruunan mehu (3–4 valkosipulinkynttä) ½ rkl sokeria rouhittua mustapippuria suolaa
1. Leikkaa pesty kesäkurpitsa ohuiksi renkaiksi ja levitä renkaat työlaudalle. Ripottele paloille suolaa ja anna itkettyä 5–10 minuuttia. Pyyhi vesikarpalot talouspaperilla.
2. Paahda kesäkurpitsoihin väriä kuumalla pannulla.
3. Lisää oliiviöljyyn pestyn sitruunan raastettu kuori ja mehua sekä hienonnettua valkosipulia. Lisää marinadiin mausteet ja kaada liemi kesäkurpitsoiden päälle tarjoilukulhoon. Anna maustua kylmässä seuraavaan päivään.
Olisi mukavaa,kun aloittaja laittaisi linkin siihen asiaan,mitä hän täällä kommentoi.
Täysiä tööööttöjä.