Chilillä maustettu keitto lämmittää.

300 g marinoimattomia possunsuikaleita
1 rkl öljyä
2 sipulia
1 yksikyntinen valkosipuli
1 rkl paprikajauhetta
1 rkl tomaattipyreetä
1 prk (390 g) chilillä maustettua tomaattimurskaa
½ l vettä
8 kokonaista mustapippuria
1 ½ tl kuminaa
1 tl suolaa
250 g juuriselleriä
3–5 perunaa
1 punainen paprika
(turkkilaista jugurttia)

  • Ruskista lihasuikaleet kattilan pohjalla öljyssä. Lisää lohkottu sipuli ja valkosipuli sekä paprika­jauhe. Kuullota muutama minuutti.
  • Lisää tomaattipyree, -murska ja vesi sekä loput mausteet ja suola. Hauduta keittoa kannen alla 40 minuuttia.
  • Kuori ja lohko sillä välin perunat reiluiksi paloiksi ja selleri noppakuution kokoisiksi. Lisää kasvikset keittoon hautumaan 30 minuutiksi.
  • Pese ja paloittele paprika ja lisää lopuksi keittoon. Hauduta vielä 20 minuuttia.
  • Maista ja mausta tarvittaessa. Tarjoa keiton kanssa turkkilaista jugurttia.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla