Välimerellinen perunasalaatti
¾ kg uusia perunoita
2 dl kivettömiä, vihreitä oliiveja
10 marinadiin säilöttyä aurinkokuivattua tomaattia
1 pieni purkillinen artisokan sydämiä
Kastike
½ dl aurinkokuivattujen tomaattien lientä
1 rkl vaaleaa balsamietikkaa
1–2 rkl sokeria tai hunajaa
suolaa ja pippuria myllystä
tuoretta basilikaa ja/tai oreganoa
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
- Pese perunat mahdollisimman puhtaiksi.
- Keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
- Kaada vesi pois ja paloittele perunat, pienet puoliksi ja isommat useampaan osaan.
- Lisää salaattiin puolitetut oliivit, suikaloidut aurinkokuivatut tomaatit ja halkaistut artisokansydämet sekä kastike.
- Sekoita hyvin ja tarkista maku.
- Viimeistele tuoreilla yrteillä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa