Kesän parhaita hetkiä on, kun pääsee nauttimaan uuden sadon perunoista. Tällä kertaa pottu ui Välimeren aalloilla.

¾ kg uusia perunoita
2 dl kivettömiä, vihreitä oliiveja
10 marinadiin säilöttyä aurinkokuivattua tomaattia
1 pieni purkillinen artisokan sydämiä

Kastike
½ dl aurinkokuivattujen tomaattien lientä1 rkl vaaleaa balsamietikkaa1–2 rkl sokeria tai hunajaasuolaa ja pippuria myllystätuoretta basilikaa ja/tai oreganoa

  • Pese perunat mahdollisimman puhtaiksi. Keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä.
  • Kaada vesi pois ja paloittele perunat, pienet puoliksi ja isommat useampaan osaan.
  • Lisää salaattiin puolitetut oliivit, suikaloidut aurinkokuivatut tomaatit ja halkaistut artisokansydämet sekä kastike. Sekoita hyvin ja tarkista maku. Viimeistele tuoreilla yrteillä.
     
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla