4 keskikokoista porkkanaa250 g vihreitä pitkiä papuja1 pienehkö kukkakaali½ pienestä valkokaalista1 punainen paprika2 dl paahdettuja suolapähkinöitä1 ruukku tuoretta korianteria Tomaattikastike 1 dl tomaattimehua½ dl rypsiöljyä½ dl makeaa chilikastiketta¼ dl kalakastiketta (nam pla)1 rkl inkivääriä raastettuna1 limetin mehu(noin 1 rkl hunajaa)

Pese kasvikset. Kuori ja suikaloi porkkanat, leikkaa pavuista kuivat päät ja lohko kukkakaali nupuiksi ja leikkaa viipaleiksi. Keitä kasvikset juuri ja juuri kypsiksi eli al dente. Jäähdytä. Paloittele osa pavuista, jätä osa koristeluun.
Suikaloi huuhdotut kaalinlehdet ohuesti, samoin perattu paprika. Ota muutama oksa korianterista koristeluun,
hienonna loput.
Kerrostele ainekset lasikulhoon. Koristele pitkillä pavuilla ja korianterinlehdillä.
Sekoita kastike ja tarkista maku. Lisää esimerkiksi hunajaa, jos haluat kastikkeeseen lisää makeutta. Kaada kastike salaatille juuri ennen tarjoilua.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla