Kääretorttu kätkee sisäänsä Wiener nougat -murskaa.
4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
2 rkl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
4 dl kuohukermaa
1 prk (200 g) rahkaa
2 rkl sokeria
1 dl vadelmahilloa
1 dl Wiener nougat crush -rouhetta
Koristelu:
vadelmia
1 dl Wiener nougat crush -rouhetta
mintunlehtiä
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
- Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja siivilöi varovasti vaahtoon.
- Levitä taikina leivinpaperille uunipellille suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
- Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 8 minuuttia. Kumoa heti paiston jälkeen sokeroidulle leivinpaperille.
- Vatkaa täytettä varten kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon rahka ja sokeri.
- Levitä vadelmahillo ja osa kermarahkasta kääretorttulevylle. Ripottele päälle Wiener nougat crush -rouhetta ja kääri tiukalle rullalle.
- Koristele pinta lopulla kermarahkalla, tuoreilla vadelmilla, Wiener nougat crush -rouheella ja mintunlehdillä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa