Kääretorttu kätkee sisäänsä Wiener nougat -murskaa.

4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
2 rkl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
4 dl kuohukermaa
1 prk (200 g) rahkaa
2 rkl sokeria
1 dl vadelmahilloa
1 dl Wiener nougat crush -rouhetta

Koristelu:
vadelmia
1 dl Wiener nougat crush -rouhetta
mintunlehtiä

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
  • Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet ja siivilöi varovasti vaahtoon.
  • Levitä taikina leivinpaperille uunipellille suorakaiteen muotoiseksi levyksi.
  • Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 8 minuuttia. Kumoa heti paiston jälkeen sokeroidulle leivinpaperille.
  • Vatkaa täytettä varten kuohukerma kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon rahka ja sokeri.
  • Levitä vadelmahillo ja osa kermarahkasta kääretorttulevylle. Ripottele päälle Wiener nougat crush -rouhetta ja kääri tiukalle rullalle.
  • Koristele pinta lopulla kermarahkalla, tuoreilla vadelmilla, Wiener nougat crush -rouheella ja mintunlehdillä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla