noin 800 g saksanhirven selkäpaistia tai vastaava määrä hirvenpaistiaoliiviöljyä1/2 rkl rosmariinia1/2 rkl timjamianoin 1 tl karkeaa merisuolaamustapippuria myllystäUuniin ja koristeluun muutama oksa tuoretta rosmariinia

Ota pakastettu liha sulamaan jo edellisenä päivänä jääkaappiin.

Sivele sulanut, huoneenlämpöinen selkäpaisti oliiviöljyllä ja ruskista siihen nopeasti kaunis raidoitettu pinta parilapannulla.

Jauha mausteet huhmareessa hienommaksi ja hiero ne lihan pintaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nosta lihapalat uunivuokaan ja työnnä lihan paksuimpaan kohtaan paistomittari.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisää lihoille tuoreet rosmariinioksat.

Nosta vuoka 120-asteiseen uuniin. Paista, kunnes mittari näyttää 52–54 astetta.

Kietaise vuoan päälle alumiinifolio tiukasti ja anna lihan vetäytyä noin 15 minuuttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla