Ensi talvena suomalaisia houkutellaan yhä kaukaisempiin maihin. Uutuuskohteita ovat Miami, Aruba, Jamaika, Burma ja Mauritius. Karibian risteilyjen suosio kasvaa.

Aasian matkakohteet ovat jo monelle tuttuja, ja siksi suomalaisia kiinnostaa nyt länsi.

Finnair aloittaa suorat lennot Floridan Miamiin joulukuun puolivälissä 2014 ja lennot jatkuvat maaliskuun loppupuolelle. Aurinkomatkat tarjoaa tuolla aikavälillä valmismatkoja Miamin lisäksi Jamaikalle ja Aruballe.

Matkailija voi halutessaan yhdistää kaupunki- ja rantaloman.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Miamiin golfaamaan

Miamissa on upeat vapaa-ajanviettomahdollisuudet: aurinkoisilla rannoilla voi snorklata, vesihiihtää ja kalastaa, ja Floridassa on yli 1000 golfkenttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aruba smaragdinvihreine vesineen ja valkoisine hiekkarantoineen on kuin paratiisisaari.

Jamaika puolestaan sopii rennosta elämänmenosta pitävälle. Reggaen kotimaisemissa voi golfata, pelata tennistä, vaeltaa, ratsastaa ja kalastaa.

Turvallinen Burma

Finnmatkojen uudet kaukokohteet ensi talvena ovat Burma ja Mauritius. Burma on pitkään rajoittanut turismia, mutta nyt maa on avautumassa.
 
Se on turvallinen kohde, ja turisteihin suhtaudutaan hyvin ystävällisesti. Kulttuurin ja historian ystävälle Burma tarjoaa paljon nähtävää.
 
Burman matkoja tehdään joulukuun puolivälistä 2014 maaliskuun alkuun.

Mauritius hemmottelee

Paratiisimaiset olosuhteet ovat myös Mauritiuksella: pehmeää hiekkaa ja takuuvarmaa aurinkoa. Saari sijaitsee Afrikan kyljessä, Madagaskarin itäpuolella.
 
Saarella näkyvät vaikutteet monesta eri kulttuurista. Mauritiusta ovat hallinneet vuorollaan arabit, intialaiset, alankomaalaiset, englantilaiset ja ranskalaiset.

Paikalliset hotellit tarjoavat hyviä hemmottelu- ja hoitolapalveluja.

Finnmatkojen Mauritiuksen matkoille pääsee suorilla lennoilla, ja reissuja tehdään joulun pyhiltä 2014 maaliskuun alkuun.
 
Tänä vuonna ohjelmassa ollut Jamaika jatkaa Finnmatkoilla ensi talvena, ja myös sinne on tarjolla suorat lennot.

Karibian risteily on hitti

Myös Tjäreborg vahvistaa, että Karibia on nyt suuri hitti.

Matkatoimisto aloittaa ensi talvena Karibian risteilyt yhteistyössä Royal Caribian Cruises -varustamon kanssa, jonka aluksiin kuuluvat kaksi maailman suurinta risteilijää: Oasis of the Seas ja Allure of the Seas.

Miamin, Fort Lauderdalen tai Port Canaveralin satamista lähtevillä risteilyillä on mahdollista vierailla Jamaikalla, Puerto Ricossa, St. Martinilla ja Bahamasaarilla.

Kuuba jatkaa Tjäreborgin valikoimissa, mutta uutta ovat saaren kiertomatkat.

Katso terveyteen, matkavakuutuksiin ja pitkiin lentoihin liittyvää tietoa 

Sisältö jatkuu mainoksen alla