ET-lehden nettisivuilla voit nyt pelata viittä erilaista, ilmaista peliä. Testaa vaikka heti!

ET-lehden lukijat ovat innokkaita ristikon täyttäjiä ja sudokun ratkojia. Pelaaminen on paitsi mukavaa ajanvietettä, myös loistava keino pitää aivot vireinä. Se parantaa muistia ja havaintokykyä.

Nyt hauskaa ajanvietettä on tarjolla lehden lisäksi myös etlehti.fi:ssä, sillä sivuiltamme löytyy viisi erilaista, superhauskaa peliä. Pelit toimivat sekä tietokoneella että älypuhelimella. Aivan vanhimmilla nettiselaimilla pelit eivät välttämättä toimi. 

Pelien lyhyet esittelyt ja linkit peleihin löydät alta. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Pasianssi

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vanha kunnon Klondike-pasianssi oli monen suosikkitietokonepeli jo 1990-luvulla. Perinteinen pasianssi löytyy myös etlehti.fi:stä komeilla ET-pelikorteilla varustettuna.

Pelaa pasianssia klikkaamalla tästä!

Sudoku

Sudoku on hauska aivopähkinäpeli, joka nousi Suomessa suursuosioon 2000-luvulla.

ET:n nettisudoku vaihtuu päivittäin, joten voit palata sivulle joka päivä ja ratkoa aina uuden sudokun. Voit valita ratkottavaksesi joko helpon, keskivaikean tai vaikean sudokun – tai ratkoa vaikka kaikki kolme.

Pelaa sudokua klikkaamalla tästä!

Mahjong

Myös mahjong on monelle tuttu peli pöytätietokoneilta. Kiinasta peräisin olevan pasianssin tavoite on poistaa kaikki tiilet pelilaudalta. Hauska peli treenaa havainnointikykyä tehokkaasti. 

ET:n mahjong vaihtuu päivittäin ja muistaa pistesaaliisi joka päivältä. Voit siis seurata kehittymistäsi helposti.

Pelaa mahjongia klikkaamalla tästä!

Bubble Academy

Perinteisten ja monille tuttujen pasianssin, sudokun ja mahjongin lisäksi ET:n netistä löytyy kaksi uudemmanlaista peliä. Bubble Academy on veikeä ja yksinkertainen peli, jossa ammutaan kuplia samanvärisiä kuplarykelmiä kohti. Tavoite on saada poksautettua kaikki kuplat. 

Pelaa Bubble Academya klikkaamalla tästä!

Jewel Academy

Tässä jännittävässä timanttipelissä tarkoitus on saada sijoitettua samanväriset timantit vierekkäin vaihtamalla timanttien paikkaa pelialueella. Yritä päästä tavoitepistemäärään tarpeeksi ajoissa!

Pelaa Jewel Academya klikkaamalla tästä! 

Hauskoja hetkiä ET:n nettipelien parissa!

Vierailija

Aivan upea asia kun annatte meille ikäihmisille tälläisiä pelejä pelattavaksi.

Kiitos kaunis!

Sisältö jatkuu mainoksen alla