Virallinen syksyn räkäkausi on alkanut! Osallistu jutuntekoon ja jaa parhaat vinkkisi flunssan omahoitokeinoista. Teetä ja sympatiaako?

Yksi uskoo hunajaan, toinen tervaan ja kolmas auringonhattu-uutteeseen. Mikä keino sinun mielestäsi on paras flunssan taltuttamiseen? Kerro niksisi alla olevalla lomakkeella - parhaat ohjeista julkaisemme myös lehdessä!

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Osallistuminen vaatii kirjautumisen.

Leila

Heti jos tunnen että flunssa on tulossa, pilkon sipulin ja laitan sen nailonsukkaan jonka ripustaa nauhalla kaulaan. Kun menen nukkumaan, ripustaa tämän pussin yölamppuun tms kunhan se on lähellä hengitysteiden.  Tämän avulla tauti menee joko ohi tai tulee yleensä lievempänä. Ja jos on yskää niin yöllä ei tarvitse yskiä yhtään. Makuuhuoneessa haisee kyllä pahalle aamulla mutta se lähtee tuulettamalla. Sipulipussia kannattaa pitää niin monta päivää kuin on tarvetta, paitsi eipä se kaulassa viitsi töihin mennä?.

Talviturkki

Tuore inkivääri-sitruuna-yhdistelmä, voi lisätä hunajaa tai ruokosokeria makeuttamiseksi.

Uni on sitten se tärkein kuitenkin, ihmiset sairastuvat, kun eivät malta nukkua tarpeeksi. Rauhoittuminen ja hyvä uni tekevät terää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla