Tässä kymmenen hyväksi havaittua vinkkiä, joiden avulla vietät rennon joulun!

1. Jäivätkö joulukortit lähettämättä? Ei hätää. Laita sähköinen kortti tai soita. Kortin voi lähettää myös uudeksi vuodeksi.

2. Aatonaattonakin hautausmaalla on tunnelmallista ja samalla vältät aaton ruuhkan. Kotonakin voi kynttilän äärellä muistella poisnukkuneita.

3. Kuka sanoo, että joulupöydässä pitää olla kymmentä eri sorttia? Kysy jouluvierailtasi, mistä jouluruuasta heille syntyy joulu, ja kokoa pöytään vain toivotut ruokalajit.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

4. Kaiken ei tarvitse olla itsetehtyä. Täydennä kauppojen herkkutiskeiltä, pääset vähemmällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

5. Haittaako se oikeastaan, jos joulun alla syntyy pieniä riitoja. Jos hyväksyt, että erimielisyyksiäkin voi tulla, olet rennompi – ehkä silloin riitoja ei synnykään.

6. Marttojen vanha sanonta pätee edelleen: "Jos aiot viettää joulun komerossa, siivoa sekin." Valaise koti kynttilöillä. Tunnelma on tärkeämpi kuin puhtaaksi nuollut nurkat.

7. Persoonallinen joulukuusi on aivan yhtä hyvä kuin täydellinen, ellei parempikin!

8. Sovi etukäteen sukulaisten kanssa lahjapolitiikka. Kiva on tulla muistetuksi, mutta pieni muistaminen riittää.

9. Mökkijoulu saattaa kuulostaa tunnelmalliselta, mutta jos mökillä ei ole sisävessaa ja lämmintä vettä, on ehkä helpompi jäädä kaupunkiin.

10. Jaetaanpa lahjat perheen pienimpien iloksi jo päivällä. Silloin kaikki voivat leppoisasti nauttia joulupöydän antimista ja läheisten seurasta.

Lähde: yksielama.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla