Aika aikaa kutakin. Raija Oranen herättää henkiin Venäjä-pelin loistokkaat veteraanit. Mutta millä säännöillä nyt pelataan?

”Venäjä on Suomelle mahdollisuus. Sinne viedään voit, maidot ja puutavarat, sinne pääsevät ammattioppiin meidän nuoret ihmiset. Siellä on meidän aseellinen turvamme.”

Näillä sanoilla suomenmielisten nokkamies J. V. Snellman (1809–1881) rauhoittelee lähipiiriään Raija Orasen juuri ilmestyneessä historiallisessa teoksessa Aurora (Teos).

Jalosukuisena sosiaalityön pioneerina tunnetun Aurora Karamzinin (1809–1902) elämäkerta nivoutuu kansalliseen heräämiseen, taloudelliseen kukoistukseen – ja tragedioihin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Se on sitten kokonaan toinen juttu, auttaako historian taju meitä selviämään Venäjän nykyisen keisarin asettamien vientikieltojen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aiheesta keskustelua täällä 

Eiköhän ne lähipäivät näytä tuleeko Itä-Suomeen maitorallia.Tuskin kuitenkaan maito tuotteet Itä-Suomen kaupoista loppuvat.

Muutamien päivien sisällähän sen näkee..... Suomessa osataan tehdä maidosta NIIN paljon erilaisia tuotteita ja laatu tuotteita, on hylaa, laktoositonta, eri rasvapitoisuuksilla, juustot,rahkat, levitteet eri makuisina......Suomalaiseen tasoon maitotuotteissa ei muualla pystytä, ainakaan ihan samaan.

Miten paljon sit maitoa haetaan Itä-Suomen kaupoista, jää nähtäväksi. Mut kyllä venäläiset ovat paljon jo hakeneetkin kaikkea talous/ruokaostoksia Suomen puolelta.

Mut kyl Suomessa maitoa riittää 

Sisältö jatkuu mainoksen alla