Televisiossa pääsevät esiin nyt kypsät naiset: Yli 200 vuoden kokemuksella ihmisten ongelmia ratkovat Kristiina Halkola, Raili Hulkkonen ja Eva-Riitta Siitonen.

Televisiossa käynnistyy tänään torstaina uusi reality-sarja, jossa mummot saavat äänensä kuuluviin.

Toimintaohjelmassa kuullaan Kristiinan, Railin ja Eva-Riitan vinkkejä ruuhkavuosissa eläville suomalaisille. Tämä tarkoittaa, että kolmikko ratkoo niin nuorten aikuisten, perheiden, sinkkujen ja pariskuntien ongelmia.

Olipa näillä sitten ryppyjä rakkaudessa, raha-asioissa, lastenhoidossa, työelämässä, perhe-elämässä, ihmissuhteissa tai elämäntavoissa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mummomafian kaikki jäsenet ovat yli 60-vuotiaita, pitkän uran tehneitä suomalaisnaisia. He tietävät tästä elämästä kaiken tarpeellisen eivätkä ujostele antaessaan vauhtia 20–40-vuotiaille poikasille ja tytönhupakoille, lupaa ohjelman näyttävä MTV3.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mummomafia torstaina 8. tammikuuta alkaen MTV3-kanavalla kello 20.05.

En minäkään koe että olisivat eliittirouvia leikkimässä hyväntekijää, ovat ihan osaavia ja kuuntelevia. Sitä vaan tuumin että miten ne autettavat pitemmän päälle selviytyvät, kuka heitä jelppaa myöhemmin? En ihan osaa uskoa että kertarytinällä ongelmat on hoidettu niin ettei enää uusia ongelmia tulisi.

Erittäin mielenkiintoinen ohjelma, ei ainakaan uusinta.

"Mummut" ovat ansioituneet omilla töillää ja autettavat nuoret ihania kun ovat lähteneet noin avoimina mukaan ohjelmaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla