Huolta perinnön sulamisesta kannetaan paremmissakin piireissä.
Ota kantaa: Ovatko sinun lapsesi yrittäneet puuttua rahankäyttöösi?

Filmitähtenä ja kuvataiteilijana huomattavan omaisuutensa ansainnut Gina Lollobrigida on yhä varsin toimelias ja terävä nainen, joten ainoan pojan yritys päästä valvomaan äitinsä rahankäyttöä ei mennyt oikeudessa läpi.

Äitinsä nuoresta seuralaisesta hermostunut poika yritti saada Gina Lollobrigidan holhoukseen.

– Hinta tästä voitosta oli kuitenkin liian kova, suree Lollobrigida uusimman Vanity Fair -lehden laajassa haastattelussa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Luottamus on rikkoutunut – puolin ja toisin, kiteyttää Gina, joka on tähän mennessä tukenut poikaansa Milko Skoficia, 57, ja tämän perhettä monin tavoin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaarallinen monitoimimies

Jo kymmenisen vuotta sitten, kun legendaarinen Lollo solmi pikaliiton itseään 39 vuotta nuoremman miehen kanssa, hänen poikansa veti herneen nenäänsä.

Nyt Milkoa raivostuttaa ja huolestuttaa äitinsä palkkaama kolmekymppinen manageri Andrea Piazzolla, jolla hän uskoo olevan liikaa valtaa sekä tunne- että talouspuolella.

Rikas ja rahakas elämä

Muuten tällä ”yhdellä maailman kauneimmista naisista” pyyhkii hyvin.

– Elämäni on ollut kiehtovampi ja uskomattomampi kuin yksikään elokuva. Arvokkainta on tietysti hyvä terveys, sanoo palatsimaisessa talossaan Roomassa asuva legenda.

Elokuvien ohella Gina on saavuttanut mainetta toimittajana ja valokuvaajana – ja tavannut vuosien saatossa koko joukon maailman mahtimiehiä Fidel Castrosta alkaen.

Hilkulla Gina oli taannoin päästä myös Italian edustajaksi EU-parlamenttiin.

Merkittävää on myös se, miten kunnianhimoisesti hän on paneutunut kypsällä iällä aloittamiinsa taideopintoihin. Monissa massiivissa pronssiveistoksissa aiheena on ollut – ironista kyllä – naisten ja lasten asema.

Ota kantaa!

Onko sinulla kokemusta lastesi ”ahneudesta”? Tai yrityksistä rajoittaa seurustelusuhteitasi? Kerro kokemuksesi ja keskustele aiheesta alla olevassa kommentointikentässä.

Hullu Lollo, kun ajatteli enemmän nuorta miesystäväänsä kuin omaa poikaansa, joka on samaa lihaa ja verta kuitenkin. Ahne tai ei, niin Lollon oma ainoa lapsi.  - Kyllä kreivejä, huijareita ja rattopoikia aina pyörii varakkaiden naisten ympärillä.  - Sovinto olisi nyt paikallaan, tai muuten saattaa käydä niin ikävästi että aika loppuu kesken, ja jää ikuinen mielipaha.

Sisältö jatkuu mainoksen alla