When i saw u first time, my heart say me: thats the guy and i fall in love whit u, straight away. Ëvery day i just thinking about u, how much i tried to forget u, i just cant... Every second i just thinking ur eyes and smile, i cant to concentrate anything. Ur voice makes me calm, ur hugs makes me smile. First time on my life, i feel, im important, that someone care about me and my feelings, love me sincerely and want to make me happy. I know i have done mistakes, but i am learned. I have hurt you sometimes, but u have give me a new chance just like i have do to you. I have so sure feelings of us and i know how much i love u, sadly i understand that only when i mean to lose u. Now, in this moment, i know that... i hold u and im not going to lose u that easy again. I can thinking ours future and i can see ours life in there.. But can u ? That we are together and love each other, thats the most important thing in this time for me. Every morning when i wake up, i thinking how lucky i am, when u sleep by my side and every evening kiss me good night. U cant understand how much that means to me, when u say me im beautiful or sexy, i just laughing and saying jea jea good joke, but in my heart i thinking how lovely u are and how much better u make me feel.
I love u honey, u mean everything to me and u give me reason to live. If i make u sad, my heart hurts so much and i just want to cry. Its heartbroken to think that i can lose u someday about my own behavior and that makes me sad. When we argue i behave like five years old child, when u drying to make peace i starting to cry because its feels so good when u show me how much u care about my feelings. I have make u crying couple times, thats heartbreaking and its makes me cry. I just hope u can be happy and feel good whit me. Maybe some day, we can be married and get childrens? What u thinkind about that? Maybe the baby is coming soon, thats cant never know, but i hope that day coming some day and we can be real happy family. I have so strong feelings about that, u are my only and last one and i want to live my life whit u today, tomorrow and rest of my life. I dont swap u about anything, anything cant makes me happy if i cant share them whit u. I give my heart on ur hand and i hope u take care of it and treat it just like u treat ur own and love it as much as i love urs.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihana! Ja KIITOS! Ei riitä meikäläisen ymmärrys tuohon "suomenkieleen" silti HYMYILEN ! joku edes ymmärsi hätäni.Eipä mennyt hukkaan tuokaan "runo"!!! t.yx"onneton Oskari" mutta hymyilevä

Tässä onnettomalle Google-kääntäjän aikaansaannos. Vähän näyttää slangi tuottavan haittaa. :D

Kun näin u ensimmäistä kertaa , sydämeni sanovat minulle : thatskaveri ja minä rakastua rahtuakaan u , heti . Joka päivä olen vain ajatella u, kuinka paljon olen yrittänyt unohtaa u, i just cant ... Joka toinen i miettien ur silmät ja hymy , i cant keskittyä mihinkään. Ur ääni tekee minut rauhallisena , ur halauksia saa minut hymyilemään . Ensimmäistä kertaa elämässäni tunnen , im tärkeää , että joku välitä minusta ja minun tunteita , rakastaa minua vilpittömästi ja haluat tehdä minut onnelliseksi . Tiedän, että olen tehnyt virheitä , mutta olen oppinut . Olen satuttanut sinua joskus , mutta u antaa minulleuuden mahdollisuuden aivan kuten olen tehnyt sinulle . Minulla on niin varma tunteita meitä ja tiedän , kuinka paljon rakastan u , valitettavasti en ymmärrä, että vasta kun tarkoitan menettää u . Nyt , tässä hetkessä , tiedän, että ... En pidä u ja im aio menettää u niin helppoa uudelleen . Voin ajatella meidän tulevaisuuteen ja näen meidän elämää siellä .. Mutta voi u ? Että olemme yhdessä ja rakastamme toisiamme , thatstärkeintä tässä aikaa minulle . Joka aamu, kun herään , ajattelen kuinka onnekas olen , kun u nukkua vierelläni ja joka ilta suudella minua hyvää yötä . U voi ymmärtää kuinka paljon se merkitsee minulle , kun u sanoa minulle im kaunis tai seksikäs , olen vain nauraa ja sanoo jea jea hyvä vitsi , mutta sydämessäni olen ajatellut , kuinka ihana u ovat ja kuinka paljon paremmin u saavat minut tuntemaan .
I love u honey , u tarkoittaa minulle kaikkea ja u antaa minulle syyn elää . Jos teen u surullinen , sydämeni sattuu niin paljon ja haluan vain itkeä . Sen surun murtama ajatella, että voin menettää u joskus minun oma käyttäytyminen ja se tekee minut surulliseksi . Kun väitämme i käyttäytyvät kuin viisivuotias lapsi , kun u kuivaus tehdä rauha i alkaa itkeä, koska se tuntuu niin hyvältä kun u osoittaa minulle, kuinka paljon u välitä tunteistani . Olen tehdä u itku pari kertaa , thats sydäntäsärkevä ja sen saa minut itkemään . Toivon vain u voi olla onnellinen ja tuntuu hyvältä rahtuakaan minua . Ehkä joku päivä , voimme olla naimisissa ja saada lasten ? Mitä u thinkind siitä? Ehkävauva on tulossa, thats cant koskaan tiedä , mutta toivon, että päivä tulossa jonain päivänä ja voimme olla todella onnellinen perhe . Olen niin voimakkaita tunteita , että u on ainoa ja viimeinen ja haluan elää elämäni rahtuakaan u tänään, huomenna ja loppuelämäni . Dont vaihtaa u mitään, mitään cant tekee minut onnelliseksi , jos i cant jakaa niitä rahtuakaan u . Annan sydämeni ur kädessä ja toivon u hoitaa sen ja hoitaa sitä aivan kuten u hoitoon ur oma ja rakastan sitä niin paljon kuin rakastan Urs .

Sisältö jatkuu mainoksen alla