Munakoisosta syntyvän lisäkkeen voi syödä kylmänä tai kuumana.

4 annosta

500 g munakoisoa
1 dl oliiviöljyä
2 rkl sitruunavalkoviinietikkaa
4 rkl hunajaa
1 tl sormisuolaa
ruukku lehtipersiljaa

  • Pese munakoiso. Leikkaa pois kanta ja viipaloi munakoiso ohuiksi viipaleiksi.
  • Kuumenna paistinpannulla tilkka oliiviöljyä. Paista pannulla munakoisoviipaleisiin väriä pieni erä kerrallaan. Lisää lopuksi pannulle kaikki munakoisot, loppu oliiviöljy, valkoviinietikka, hunaja ja ripaus sormisuolaa. Lisää joukkoon silputtu persilja.
  • Tarjoa lämpimänä tai kylmänä, esimerkiksi salviakaritsan kera.
     

    Katso yli 20 pääsiäisen suosikkireseptiä tästä.