Munakoisosta syntyvän lisäkkeen voi syödä kylmänä tai kuumana.
4 annosta
500 g munakoisoa
1 dl oliiviöljyä
2 rkl sitruunavalkoviinietikkaa
4 rkl hunajaa
1 tl sormisuolaa
ruukku lehtipersiljaa
- Pese munakoiso. Leikkaa pois kanta ja viipaloi munakoiso ohuiksi viipaleiksi.
- Kuumenna paistinpannulla tilkka oliiviöljyä. Paista pannulla munakoisoviipaleisiin väriä pieni erä kerrallaan. Lisää lopuksi pannulle kaikki munakoisot, loppu oliiviöljy, valkoviinietikka, hunaja ja ripaus sormisuolaa. Lisää joukkoon silputtu persilja.
- Tarjoa lämpimänä tai kylmänä, esimerkiksi salviakaritsan kera.
Katso yli 20 pääsiäisen suosikkireseptiä tästä.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa