Lusikoi kulhoon aamulla täysjyvämysliä ja pähkinöitä, niin nälkä ei yllätä.

Paahdettu pähkinämysli

2 dl saksanpähkinöitä
1 dl hasselpähkinöitä
6 dl isoja kaurahiutaleita
½ dl kurpitsansiemeniä
¾ dl rypsiöljyä
3 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl kanelia
1 dl paloiteltuja kuivattuja aprikooseja

Tee näin:

Sisältö jatkuu mainoksen alla
  1. Rouhi pähkinät karkeiksi. Mittaa kaurahiutaleet, pähkinät ja kurpitsansiemenet kulhoon. Mittaa öljy ja hunaja kuppiin ja sekoita tasaiseksi.
  2. Jos hunaja ei sekoitu tasaisesti, kuumenna seosta hetki mikrossa. Kaada öljy-hunajaseos myslin joukkoon. Lisää kaneli ja sekoita tasaiseksi.
  3. Paahda mysliä 225-asteisen uunin uunipannulla noin 7 minuuttia, eli kunnes mysli saa hieman väriä.
  4. Lisää paahdettuun mysliin pilkotut aprikoosit. Purkita ja tarjoa aamu­jugurtin kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla