Lusikoi kulhoon aamulla täysjyvämysliä ja pähkinöitä, niin nälkä ei yllätä.

Paahdettu pähkinämysli

2 dl saksanpähkinöitä
1 dl hasselpähkinöitä
6 dl isoja kaurahiutaleita
½ dl kurpitsansiemeniä
¾ dl rypsiöljyä
3 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl kanelia
1 dl paloiteltuja kuivattuja aprikooseja

Tee näin:

  1. Rouhi pähkinät karkeiksi. Mittaa kaurahiutaleet, pähkinät ja kurpitsansiemenet kulhoon. Mittaa öljy ja hunaja kuppiin ja sekoita tasaiseksi.
  2. Jos hunaja ei sekoitu tasaisesti, kuumenna seosta hetki mikrossa. Kaada öljy-hunajaseos myslin joukkoon. Lisää kaneli ja sekoita tasaiseksi.
  3. Paahda mysliä 225-asteisen uunin uunipannulla noin 7 minuuttia, eli kunnes mysli saa hieman väriä.
  4. Lisää paahdettuun mysliin pilkotut aprikoosit. Purkita ja tarjoa aamu­jugurtin kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla