Kuva Sami Repo
Kuva Sami Repo

Varaa aikaa näiden grilliherkkujen tekemiseen.

4 annosta

2 kg possun ribsejä

Marinadi

½ dl rypsiöljyä
½ dl soijaa
2 rkl tomaattipyreetä
4–6 valkosipulinkynttä
2 rkl hienonnettua inkivääriä
1 tl korianterinsiemeniä

  • Esikypsennä ribsejä 150-asteisessa uunissa 1 ½ – 2 tuntia.
  • Sekoita marinadi. Yhdistä öljy, soija, tomaattipyree, hienonnetut valkosipulinkynnet ja inkivääri sekä murskatut korianterinsiemenet. Sivele ennen grillausta ribsien pintaan marinadia.
  • Grillaa ribsit kuumassa grillissä, noin 10 minuuttia. Leikkaa ribsit annospaloiksi terävällä veitsellä luiden välistä.

Lue myös: Kaukomaiden maistuvimmat reseptit kesägrillaamiseen