Kalapuikoista syntyy hampurilainen käden käänteessä!

Kalapuikkohampurilainen

4 annosta
16 kpl kalapuikkoa

  • 2 rkl öljyä
  • 4 kpl ruispaahtosämpylää tai ruispuikulaa
  • 4 rkl ketsuppia
  • 4 rkl tartar- tai remouladekastiketta rucolaa tai muuta salaattia
  • paistamiseen rypsiöljyä
  1. Paista kalapuikot pakkauksen ohjeen mukaan öljyssä kypsiksi ja rapeiksi.
  2. Paahda sämpylät. Voitele sämpylän toinen puolikas ketsupilla ja toinen tartarkastikkeella.
  3. Nosta kalapuikot sämpylöille. Lisää väliin halutessasi rucolaa.
  4. Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen uunijuuresten kanssa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla