Uudet perunat, sipuli ja feta – tämä perunasalaatti maistuu taatusti.
Kreikkalainen perunasalaatti
- 1 kg varhaisperunoita keitettynä
Kastike
- 2 kesäsipulia
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- 1 tl sormisuolaa
- 1/2 tl valko- tai mustapippuria myllystä
- 1/2 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
- 1 dl oliiviöljyä
Viimeistelyyn
- 1 dl tilliä
- 200 g fetaa
- Tee kastike. Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Hienonna varret ja säästä ne viimeistelyä varten. Laita sipulipalat etikan, suolan ja pippurin kanssa pieneen kulhoon. Anna maustua 5 minuuttia. Lisää joukkoon hienonnettu persilja ja öljy.
- Puolita kylmät perunat ja paista niihin kaunis väri grillissä. Nosta perunat kastikkeeseen.
- Viimeistele sipulinvarsilla, tillillä ja murustetulla fetalla.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa