
Tiesitkö, että marja-aronioista tulee maukas täyte piirakkaan?
Paistospohja:
- 1½ dl Myllyn Paras hiivaleipäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 dl Myllyn Paras pikakaura+kuitu hiutaleita tai KARU pikakaura- ruishiutaleita
- 1 dl fariinisokeria
- 1 dl sulatettua voita
- 1 kananmuna
Katso myös: 20 parasta mustikka-, vadelma- ja puolukkareseptiä
Täyte:
- n. 3 dl marja-aronian marjoja
- n. 3 omenaa
- (siirappia tai fariinisokeria)
Muruseos:
- ½ dl sulatettua voita
- ½ dl fariinisokeria
- 2 dl Myllyn Paras iso kaurahiutaleita
- Sekoita leivinjauhe jauhoihin.
- Lisää muut aineet ja sekoita taikinaksi. Painele se jauhotetuin käsin voidellun (ja ruishiutaleilla leivitetyn) paistos- tai piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
- Levitä päälle marja-aronian marjat ja pilkotut omenalohkot, lisää makeutta tarvittaessa.
- Sekoita muruseoksen ainekset ja ripottele seos marjojen ja omenalohkojen päälle.
- Paista 200-asteisen uunin alatasolla 30–40 minuuttia.
- Maistuu jälkiruoaksi sellaisenaan, vaniljakastikkeen tai jäätelön kera.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa