Tiesitkö, että marja-aronioista tulee maukas täyte piirakkaan?

Paistospohja:

  • 1½ dl Myllyn Paras hiivaleipäjauhoja
  • 1 tl  leivinjauhetta
  • 2 dl Myllyn Paras pikakaura+kuitu hiutaleita tai KARU pikakaura-  ruishiutaleita
  • 1 dl fariinisokeria
  • 1 dl sulatettua voita
  • 1 kananmuna

Katso myös: 20 parasta mustikka-, vadelma- ja puolukkareseptiä

Täyte:

  • n. 3 dl marja-aronian marjoja
  • n. 3 omenaa
  • (siirappia tai fariinisokeria)

Muruseos:

  • ½ dl sulatettua voita
  • ½ dl fariinisokeria
  • 2 dl Myllyn Paras iso kaurahiutaleita
  1. Sekoita leivinjauhe jauhoihin.
  2. Lisää muut aineet ja sekoita taikinaksi. Painele se jauhotetuin käsin voidellun (ja ruishiutaleilla leivitetyn) paistos- tai piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  3. Levitä päälle marja-aronian marjat ja pilkotut omenalohkot, lisää makeutta tarvittaessa.
  4. Sekoita muruseoksen ainekset ja ripottele seos marjojen ja omenalohkojen päälle.
  5. Paista 200-asteisen uunin alatasolla 30–40 minuuttia.
  6. Maistuu jälkiruoaksi sellaisenaan, vaniljakastikkeen tai jäätelön kera.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla