Vaniljajäätelö, kaurakeksit, lätyt, pannarit, räiskäleet ja paahtoleipä. Kaikki rakastavat tätä yksinkertaista hilloa!

annos 4 dl

350 g raparperinvarsia
200 g vadelmia
1 tl kardemummaa
½ dl vettä
2 ½ dl hillosokeria

Katso myös: 20 parasta mustikka-, vadelma- ja puolukkareseptiä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
  • Viillä raparperinvarsista kuori ja viipaloi varret.
  • Pane raparperit, vadelmat,  kardemumma ja vesi kattilaan. Hauduta kymmenisen minuuttia.
  • Lisää hillosokeri ja jatka hauduttamista 10 minuuttia. Poista pinnalta valkea vaahto. Kaada kuuma hillo puhtaisiin purkkeihin.

Testaa ja kommentoi! Minkä kanssa tämä hillo maistuu parhaimmalta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla