Hyppää pääsisältöön
Etusivu
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa

Päävalikko

  • Ihmiset
  • Terveys
  • Talous
  • Kotona&vapaalla
  • Osallistu
  • Pelit
Etusivu
Etusivu
Kirjaudu
Lue digilehtenä
Tilaa

Teksti Christina Aaltio Kuva Tuomas Kolehmainen

Ruoka

Kesän helpoin pasta syntyy herneistä

Ruoka

Savujuusto-kukkakaaligratiini sopivasti kahdelle

Ruoka

Parasta kalansaaliista: Itämainen ahven

Ruoka

Herkuttele kevyesti jouluun: Kalkkunaa ja uunikasviksia

Ruoka

Vartissa valmista: Kolme maukasta uuniruokaa munasta

Ruoka

Juhla voi alkaa! Appelsiinikukkoa ja curryvoi-kukkakaalia

Ruoka

Virkistävä gazpacho

Ruoka

Rapeapintainen Crema catalana -paahtovanukas

Leivonta

Kuningatartorttu lumoaa vieraat

Ruoka

Marjainen kanasalaatti on keventäjän raikas lounas

Ruoka

Vadelma-raparperihillo on täydellinen seuramies vaniljajäätelölle

Social links

  • Facebook
  • Instagram
Etusivu

Footer menu

  • Evästeasetukset
  • Asiakaspalvelu
  • Evästeasetukset
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediatiedot
  • Tietosuoja
  • Tilaa ET-lehti
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue ET laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
ET
ET
Tilaa
ET Terveys
Terveys
Tilaa

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Päävalikko sivupalkissa

  • Ihmiset
  • Terveys
  • Talous
  • Kotona&vapaalla
  • Osallistu
  • Pelit
ET
Tilaa Lue digilehtenä
ET Terveys
Tilaa Lue digilehtenä

Sivupalkin ekstravalikko

  • Tilaa lehti
  • Lehtiarkisto
  • Tilaajaedut
  • Toimitus
  • Palaute
  • Keskustelun säännöt
  • Näin löydät etsimäsi
  • Näin perustat blogin