Kananmuna lisukkeineen on varma valinta, kun tahdot ruuan nopeasti pöytään. Valitse vaihtoehdoista suosikkisi, tai tee vaikka joka syöjälle oma annos. 

Kananmuna + pinaattia, tomaattia ja pekonia

• Lisää kulhoon kourallinen pinaattia, kirsikkatomaatteja ja pannulla paahdettua pekonia. Riko päälle muna.

Kananmuna + sieniä ja soijaa

• Viipaloi sienet ja paista niitä niin kauan, että kosteus häviää. Lisää joukkoon tilkka soijaa. Lisää kulhoon sienet ja riko päälle muna.

Kananmuna + kylmäsavulohta ja tilliä  

• Pane kulhoon muutama viipale kylmäsavulohta. Sekoita munan joukkoon silputtua tilliä ja kaada seos kalan päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

• Rouhi annosten päälle maun mukaan pippuria ja suolaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

• Kypsennä annokset 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia eli kunnes muna on hyytynyt.

Kotimaista laatua

Kaikki Suomessa myytävät kananmunat on tuotettu Suomessa. Suomalaisten kananmunien laatu on korkea. Tiukka valvontaohjelma varmistaa, ettei munista löydy salmonellaa. Suomessa on 340 tilaa, joissa tuotetaan yhteensä lähes 70 miljoonaa kiloa kananmunia vuosittain. Kananmuna on parhaiten jäljitettävä elintarvike. Kuoren leimasta saa selville tarkasti, mistä muna on peräisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla