klo 12:01 | 3.6.2018

Superhelppo kahden aineen tahna maustaa pastakastikkeen.
Hernepasta
1–2 annosta
150 g pastaa
1½ rkl oliiviöljyä
Tahna
Sisältö jatkuu mainoksen alla
100 g tuoreita tai pakasteherneitä
100 g piparjuurituorejuustoa
½ tl mustapippuria myllystä
½ tl suolaa
(herneenversoja)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
- Keitä pasta paketin ohjeen mukaan. Lisää oliiviöljy valutetun kypsän pastan joukkoon.
- Keitä herneitä kymmenen minuuttia. Valuta herneet.
- Lusikoi piparjuurituorejuusto lämpimien herneiden sekaan ja soseuta ainekset sauvasekoittimella. Mausta tahna rouhitulla mustapippurilla ja suolalla.
- Sekoita hernetahna pastan joukkoon ja ripottele päälle herneenversoja.
- Vinkki! Tee hernetahnaa tupla-annos ja sipaise sitä levitteeksi leivälle.
Seuraa meitä Facebookissa