Tämä kaalilaatikko valmistuu nopeasti pannulla ja on mainiota sinkkuruokaa.

100 g naudan jauhelihaa
2 tl rypsiöljyä
½ tl meiramia tai timjamia
½ tl rouhittua mustapippuria
½ tl suolaa
200 g suikaloitua valkokaalia (tai pussi valmiita suikaleita)
½ rkl juoksevaa hunajaa tai siirappia

Lisänä
puolukoita tai puolukkahilloa
(tuoretta meiramia tai timjamia)

  • Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta yrteillä, pippurilla ja suolalla. Siirrä liha sivuun.
  • Lisää pannulle kaali ja hauduta 5 minuuttia. Sekoita liha kaalin joukkoon. Makeuta hunajalla tai siirapilla. Hauduta 15 minuuttia.
  • Tarjoa kohmeisten puolukoiden tai puolukkahillon kanssa.

Vinkki Jauhelihapaketista riittää useampaan kertaan. Käytä osa ja pakasta loput. Kerta-annos on 80–100 g.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla