Tämä maukas minilasagne valmistuu ilman uunia. Sinkku kokkaa -sarjassa valmistetaan herkkuja yhdelle. 

Broilerilasagne yhdelle

2 lasagnelevyä
½ rkl öljyä
1 valkosipulinkynsi
½ rkl öljyä
200 g broilerin jauhelihaa
½ tl suolaa
¼ tl mustapippuria myllystä
½ prk kirsikkatomaatteja
1 rkl tuoretta basilikaa silputtuna tai ½ tl kuivattua basilikaa
50 g pehmeää vuohenjuustoa

  1. Keitä lasagnelevyt väljässä vedessä kypsäksi, noin 8 minuutin ajan. Nosta levyt reikäkauhalla varovasti työlaudalle. Leikkaa levyt kahdeksi neliönmuotoiseksi palaksi ja sivele ne kevyesti öljyllä.
  2. Hienonna valkosipuli. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista siinä broilerin jauheliha ja valkosipuli. Lisää kirsikkatomaatit liemineen, suola ja pippuri. Hauduta noin 10 minuuttia. Silppua joukkoon basilika.
  3. Kokoa annos. Nosta lasagnelevy suoraan lautaselle. Lusikoi päälle kastiketta ja murennettua vuohenjuustoa. Nosta päälle lasagnelevy. Jatka kerros kerrokselta. Rouhi pintaan mustapippuria.

Voit käyttää myös muuta jauhelihaa kuin broileria. Pakasta loppu jauheliha seuraavaa lasagnea varten.

Vinkki! Tee kylmä keitto. Käytä siihen loput tomaatit ja soseuta joukkoon kurkkua, valkosipulia ja pala paprikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lue myös:

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla