Tämä raikas herkku on samalla myös mahtava vitamiinipommi, ja sopii oivasti juhannusjuhlien jälkkäriksi.

4 annosta

1/2 cantaloupe- tai hunajameloni
2 päärynää
2 kiiviä
1 1/2 dl pensasmustikoita
1 banaani
5 cm tuoretta inkivääriä
2 kanelitankoa
2 rkl sitruunan mehua
2 rkl juoksevaa hunajaa

Koristeeksi
2 tuoretta viikunaa

  • Pilko kaikki hedelmät kulhoon.
  • Kuori inkivääri ja halkaise se pitkittäin, niin että syntyy mahdollisimman paljon
    makua antavaa leikkauspintaa.
  • Lisää inkivääripalat, kaneli-tangot, sitruunan mehu ja hunaja salaattiin. Anna maustua jääkaapissa noin 2 tuntia.
  • Poista inkiväärin palat ja kanelitangot salaatista ennen tarjoilua.
  • Lohko viikunoita salaatin koristeeksi.

Muista myös oivat lisukkeet grilliruuille. Katso koko lista täältä.