Tee juhliin herkullinen ja raikas alkupalasalaatti mangosta, avokadosta ja mozzarellasta.
Mango-mozzarellasalaatti
8 annosta
- 1 dl pinjansiemeniä
- 2 ruukkua jääsalaattia
- 1 rasia tuoretta pinaattia
- 2 avokadoa
- 1 mango
- 2 palloa (à 125 g) mozzarellaa
- ruukku basilikaa
Kastike
- 0.75 dl oliiviöljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- ½ tl mustapippuria myllystä
- ½ tl suolaa
- ½ tl sokeria
- Paahda pinjansiemeniä muutama minuutti paistinpannulla eli kunnes ne saavat hieman väriä pintaansa.
- Revi salaatti kulhoon. Huuhtele pinaatti ja lisää joukkoon. Kuori ja lohko avokado sekä mango ja lisää ne salaattiin. Revi joukkoon mozzarellapallot ja basilika.
- Sekoita kastikeaineet ja lorauta kastike salaatin sekaan. Nostele salaattia varovaisesti. Lisää pinnalle pinjansiemenet.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa