Tee kevään juhliin herkullinen ja raikas alkupalasalaatti mangosta, avokadosta ja mozzarellasta. 

Mango-mozzarellasalaatti

8 annosta

  • 1 dl pinjansiemeniä
  • 2 ruukkua jääsalaattia
  • 1 rasia tuoretta pinaattia
  • 2 avokadoa
  • 1 mango
  • 2 palloa (à 125 g) mozzarellaa
  • ruukku basilikaa

Kastike

  • 0.75 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl sitruunamehua
  • ½ tl mustapippuria myllystä
  • ½ tl suolaa
  • ½  tl sokeria
  1. Paahda pinjansiemeniä muutama minuutti paistinpannulla eli kunnes ne saavat hieman väriä pintaansa.
  2. Revi salaatti kulhoon. Huuhtele pinaatti ja lisää joukkoon. Kuori ja lohko avokado sekä mango ja lisää ne salaattiin. Revi joukkoon mozzarellapallot ja basilika.
  3. Sekoita kastikeaineet ja lorauta kastike salaatin sekaan. Nostele salaattia varovaisesti. Lisää pinnalle pinjansiemenet.