
Kuva Pia Inberg
Helppo grillijuustosalaatti maistuu kevyenä pääsalaattina sekä lisukkeena grilliruoalle.
4 annosta
erilaisia salaattilajikkeita
2 avokadoa
nippu retiisejä
1 pkt (200 g) grillijuustoa
- Revi salaatinlehdet kulhoon. Halkaise ja poista avokadoista kivet. Kuori ja paloittele hedelmät. Leikkaa retiiseistä naatit ja lohko paloiksi.
- Yhdistä avokadot ja retiisit salaattiin. Sekoita kastike ja lisää salaatin joukkoon.
- Leikkaa grillijuusto viipaleiksi ja paista tai grillaa nopeasti juuri ennen tarjoilua. Nosta kuumat juustopalat salaatille.
- Tarjoa tuoreen leivän kanssa.
Valmista herkulliset kurkkukierteet – video opastaa
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa