
Kuva: Anna Huovinen
Bataatti, avokado ja lohi tekevät tästä salaatista paitsi raikkaan, niin äärimmäisen täydellisen makunautinnon.
4 annosta
400 g bataattia
½ l vettä
1 ½ dl täysjyväkuskusia
1 tl suolaa
300 g loimulohta
1 avokado
1 ps salaattisekoitusta
herneenversoja
Sitruunakastike
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
mustapippuria myllystä
1 tl sokeria
¼ tl suolaa
Sisältö jatkuu mainoksen alla
- Kuori ja kuutioi bataatti. Keitä vesi ja lisää bataatit kypsymään noin 6 minuutiksi. Nosta palat reikäkauhalla sivuun jäähtymään.
- Lisää kuumaan bataattien keitinveteen suola ja täysjyväcouscous. Nosta kansi tiiviisti paikoilleen ja anna kuskusin turvota noin
10 minuuttia. Kurkista kattilaan ja sekoita kuskus irtonaiseksi. - Irrota loimulohesta nahka ja kuutioi kala. Kuori ja poista avokadosta kivi ja kuutioi hedelmä.
- Sekoita sitruunakastike. Lisää kuskusin joukkoon bataatit, avokado ja sitruunakastike.
- Kumoa salaattisekoitus tarjoiluvadille. Kaada sen päälle kuskus ja kalapalat. Koristele salaatti herneenversoilla
Muista myös nämä salaatit
Seuraa meitä Facebookissa