Pullea tattipannukakku on oiva iltapala.
Pullea tattipannukakku on oiva iltapala.

Tatit sopivat risottoon ja keittoon, mutta niitä kannattaa kokeilla myös ihanan pulleassa pannukakussa.

Tattipannari

8-12 palaa

  • 4 dl maitoa
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 oksa tuoretta rosmariinia tai 1 tl kuivaa
  • 1 tl suolaa
  • 1–2 herkkutattia
  • 50 g voita
  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Sekoita maidon joukkoon munat ja jauhot. Lisää taikinaan silputtu rosmariini ja suola.
  3. Harjaa tatit puhtaiksi ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
  4. Sulata voi kattilassa.
  5. Kaada taikina leivinpaperin päälle noin 35 x 25 cm:n uunivuokaan. Lisää sieni-viipaleet ja lorauta voi pannukakun päälle.
  6. Paista pannukakkua uunissa noin 30 minuuttia eli kunnes pinta on kauniin kullanruskea.

Vinkki! Jos käytät muita tatteja kuin herkkutatteja, viipaloi sienet pienemmiksi paloiksi ja paista ne kevyesti paistinpannulla ennen kuin lisäät ne pannukakun päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla