Tuttu kala uudistui - näin syntyy pirteä appelsiinilohi

2452541

Aina lohta! Paitsi - tämä lohi ei maistukaan tavanomaiselta, sillä se saa pinnalleen mausteita Lähi-idästä. Ohjeet myös videolla!

Appelsiinilohi

6 annosta

  • noin 1 kg kirjolohi- tai lohifileetä
  • 4 rkl teriyakikastiketta
  • 4 sentin pala inkivääriä
  • 2 appelsiinia
  • 1 dl kuorellisia manteleita
  • (1 dl graanaattiomenansiemeniä)

Sivele lohen pintaan leivinsiveltimellä teriyakikastiketta.

Kuori inkivääripala ja raasta se fileen päälle. Kuori appelsiini ja leikkaa se puolen sentin viipaleiksi. Asettele appelsiinirenkaat kalafileen päälle. Ripottele päälle manteleita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kypsennä kalaa 200 asteessa 20–30 minuuttia, kunnes lohi on mehevän kypsää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Halkaise granaattiomena ja irrota siitä siemenet. Koristele kala siemenillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla