Helsinkiläinen Lena Salmi, 62, skeittaa, koska se on hieno tapa liikkua. Hän spreiaa graffiteja, sillä siten saa otettua kaupunkiympäristön haltuun. Häntä ei pysäytä edes loukkaantuminen: hän seisoo akrobatiatreeneissä käsillään, vaikka sormen jänne on poikki.

Leena Salmi ei treenaa siksi, että pysyisi ikuisesti nuorena. Hän harrastaa liikuntaa ja haluaa opetella uusia lajeja, koska se on hauskaa. 

‚Äď Yksi kaverini kiteytti asian hyvin: ‚ÄĚHypp√§√§ viel√§, kun se on mahdollista.‚ÄĚ Teen niin, ja iloitsen, ett√§ voin tehd√§. Tied√§n, ett√§ joskus tulee p√§iv√§, jolloin n√§m√§ jutut eiv√§t ole mahdollisia.

Lena sanoo, ettei pyri samoihin suorituksiin kuin nuoremmat. Jokaisella akrobatiaryhmän jäsenellä on henkilökohtaiset tavoitteet, joita kohti ponnistelee.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

‚Äď Osaan tehd√§ kuperkeikan ja k√§rrynpy√∂r√§n sek√§ seisoa k√§sill√§ni, ja nyt mulla on tavoitteena perhosvoltti, puolivoltin kautta, Lena kertoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eikö häntä pelota, että tulee vammoja?

‚Äď No ei pelota. Tutustun uuteen lajiin rauhallisesti, ja l√§hden liikkeelle v√§hitellen. Kasvatan tavoitteita matkan varrella.

Katso yllä olevalta videolta, kuinka Lena treenaa ja kertoo, miten hän on tullut aloittaneeksi eri lajit.

Lue myös: ET-lehti haastatteli Lenaa ja kävi tutustumassa hänen harrastuksiinsa

Sisältö jatkuu mainoksen alla