Kesää ei kannata kuluttaa hiusten kanssa väkertämiseen. Tuuli, aurinko ja hiki aiheuttavat omat haasteensa, jotka rennot kampaukset kestävät parhaiten.

1. Kuivashampoo on paras ystäväsi

Hiuksista löytyy kuohkeutta ja rakennetta heti herätessäsi, kun suihkutat kuivasampoota hiuksiin illalla. Kuivasampoo levittyy yön aikana kääntyillessä tasaisesti ja imaisee ylimääräistä talia hiuspohjasta ja hiuksista. Hiukset saavat mukavasti muotoiltavuutta ja aamulla riittää hiusten harjaus ja muotoilu sormin.

2. Pitkät hiukset pikanutturalle

Pitkistä hiuksista saa pikana näyttävän jättinutturan. Sido hiukset poninhännälle niskaan tai korkealle takaraivolle. Tupeeraa ponnaria kevyesti sormin tai harjan avulla. Voit myös unohtaa tupeerauksen ja suihkuttaa hiuksiin tuuheuttavaa suihketta tai suolasuihketta ja vain pöyhiä niitä kuohkemmiksi.

Kiedo sitten tukka löysälle nutturalle tai kiinnitä hiusosioita pinneillä ilmavaksi palloksi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

3. Vesikampaus lyhyille ja puolipitkille hiuksille

Vesikampaus on helppo tapa siistiä likaiset, lyhyet, puolipitkät tai ikävässä kasvatuspituudessa olevat kutrit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hiero sormiin vahaa tai geeliä ja levitä hiuksiin. Voit luoda kamman avulla sivujakauksen tai vain haroa sormin hiukset taakse. Lisää geeliä tai vahaa kunnes kaikki hiukset ovat hallinnassa. Muotoile kampausta sormin tai kammalla sileäksi tai laineikkaammaksi ja kiinnitä vielä halutessasi hiuskiinteellä.

4. Huolettomat laineet muotoiluraudalla

Pehmeät laineet pukevat kaikkia. Suihkauta kuiviin, puhtaisiin hiuksiin muotoilusuihketta. Taivuttele muotoiluraudan avulla hiusten latvoja ylös- ja ulospäin kasvoilta. Anna hiusten jäähtyä kokonaan ennen kuin asettelet hiukset sormin tai harjaat ne ilmaviksi. Kiinnitä kampaus kevyesti kuivalla hiuskiinteellä.

+ Vinkki!

Muista suojata hiukset kosteuttavalla UV-suojasuihkeella tai hiuskiinteellä, jotta ne eivät kuivu kesän aikana korpuksi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla