Lääkekaapilla-sarjassa tunntetut suomalaiset paljastavat hyvinvointinsa tekijät. Kirjailija Raija Oranen syö paljon ravintolisiä ja nauttii hajuvesipilvestä.

 • Suosikkituoksuni

  Rakastan hajuvesiä! Suosikkejani ovat kukkaiset ja naiselliset tuoksut Yvresse, First, Private Collection, Envy. Iltaisin suihkautan ympärilleni jostakin tuoksusta pilven ja nautiskelen.

 • Voiteista parhain

  Käsivoiteita minulla kuluu paljon, mutta käytän ihan Pirkkaa ja Rainbow´ta, halpoja merkkejä. Vartalovoiteista suosin Biothermin keltaista, sitruunan tuoksuista kosteusvoidetta.

 • Ihoni pelastaja

  Nuorena käytin kalliita merkkituotteita, mutta nyt tiedän, että turhaan. Parasta iholle on raikas ulkoilma ja liikunta. Juon pari litraa vettä päivässä.

 • Näillä jaksan!

  Popsin reilusti ravintolisiä: omega 3:a, välillä myös omega 7:aa, karnosiinia, magnesiumia, kalkkia ja D-vitamiinia sekä kromia ja sinkkiä. B-vitamiiniyhdistelmiä otan, jos jalat vispaavat levottomasti tai hermot ovat kireällä.

 • Aina käsilaukussa

  Bepanthenia. Käytän sitä melkein joka vaivaan.

 • Hyvän mielen salaisuus

  Hyvä yöuni on ehdottoman tärkeä. Nousen ylös vasta, kun olen omasta mielestäni riittävän virkeä. Olen jännittäjä ja tarvitsen ikävä kyllä lääkitystä joka päivä. Illalla auttaa mieto rauhoittava ja melatoniini. Aamulla pieni annos serotoniinisieppaajaa eli onnellisuuspilleriä.

 • Suloinen paheeni

  Lopetin tupakoinnin vuonna 1986 ja alkoholinkäytön 2004. Mieluisin tapa rentoutua on mennä kunnon hierontaan ja seuraavana päivä harrastaa jotakin liikuntaa. Venyttely laukaisee jännityksiä.

 • Ihanin aamiainen

  Syön miltei joka aamu ihanan aamiaisen: annoksen hedelmiä tai marjoja, maustamatonta jugurttia ja paahdettuja manteleita. Tällainen setti hellii koko naista!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Hei hieno kirjailija!

Tulipa mieleeni kun luin tavoistasi elää ja ravita terveyttä ja kehoasi.

Miten on, kun kuljet netissä, luet, ehkä keskusteletkin.

Otatko noista itsellesi ideoita, tai suoraankin tietoa ja vaikutteita?

Mistä ammennat inspiraatiot, vai onko kirjailijan työ pelkkää työtä, tietojen hakua vai mielikuvituksen työtä. Olisin iloinen, jos vaivautuisit vastaamaan. Kiitos!

Vierailija

Hajuvesipilvi ei ehkä astmaatikoille ole mieleen.

Ahaa, huomasin nyt jälkeenpäin että sanoi suihkauttavansa hajuvesipilven ILTAISIN. Sitten ei taidakaan ketään häiritä se tuoksu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla