Arjessa ei tule kovinkaan usein kehuttua puolisoa eikä juuri muitakaan. Mutta jos suomalainen mies lausahtaa jotain kaunista, se jää mieleen. Lue mitä naiset kertovat.

Eräs kolmatta rouvaa kuluttava mies tokaisi naiselleen, että ”sinusta on niin paljon iloa ja vähän riesaa”. Rouva purskahti iloiseen nauruun, sillä se tuli niin sydämestä ja monen naisen kokemuksesta. Kehun sisältö ei  olisi rouvaa lämmittänyt vielä 30 vuotta sitten, mutta nyt sille on naurettu ystävättärien kanssa monessa kuohuviinipöydässä.

Opettajana työskentelevä Maire, 60, deittaili pitkään 59-vuotiaan rekkakuskin, Raimon kanssa. Hän kipuili välillä sitä, että he ovat niin erilaisia. Onko tämä se oikea tyyppi?

– Mutta Raimo osasi mahtavasti kehua juuri oikeilla sanoilla. Kerran hän tokaisi minulle, että ”sinulla on saatanan hyvä runko!”. Jos hän olisi sanonut, että vartalosi on kiva, lausahdus ei olisi ollut lainkaan mehukas, Maire nauraa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Helmiä saunan jälkeen

Pitkään yhdessä ollut pari, jo eläkkeellä olevat Matti ja Kirsi istuivat saunan jälkeen telkkaria katsomassa. Yhtäkkiä Matti katsoi vaimoaan ja pukahti: monilla muilla on niin paljon pahempia ongelmia kuin meillä.
Kirsin mielestä se oli ihana kohteliaisuus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Asta, 55, seurusteli unkarilaissyntyisen Miklosin, 59, kanssa. Miklosissa oli vähän naistenmiehen vikaa, mutta he nauroivat sille yhdessä. Miklosin ylitsevuotavat kehut viihdyttivät sekä keksijää että kohdetta.  

– Miklos sanoi minulle, että ”sinulla on maailman kauneimmat sääret! Ja vaikka tästä vain puoletkin olisi totta, on se silti paljon.” Eikä minulla edes ole hyvät sääret, Asta nauraa.

– Leikkimielisyys, huumori ja asioille nauraminen on ihanaa suhteessa.

Juuri sopivat kokoiset

Sukulainen ihaili 60-vuotiaan pariskunnan, Heikin ja Tiinan hääkuvaa. Kylläpä Tiina oli kaunis! hän tokaisi. Siihen Heikki vaatimattomasti: Parhaimmanhan minä valitsin. Ja hän on säilynyt niin hyvin, koska minä olen pitänyt häntä niin hyvänä.

Tästä tuli hyvä mieli sukulaisellekin. Joskus ääneen sanottu kohteliaisuus maistuu erityisen mannalta, jos joku toinenkin kuulee sen.

Suurin osa on toki tarkoitettu kahdenkeskisiin hetkiin. Pieniä olemattomia rintojaan välillä harmitteleva Laura, 60, tulee hyvälle mielelle, kun aviomies Antti, 60, tuntuu kuitenkin tykkäävän. ”Nää on ihanat, juuri mun käteen niin sopivat!”

Mervi, 70 oli valitellut kilojen kertymistä ympärilleen. Siihen hänen miehensä Heikki, 72, totesi lupsakkaasti, että ”kyllä vaimolla ne rakkauven kahvat olla pittää.”

Muistetaan kehua toisiamme!

Jutussa esiintyvien ihmisten nimet on muutettu.

Ei minua tarvitse kehua, Vien roskat, imuroin, siivoan ja pykitkin pesen. Sinä käyt kaupassa ja teet ruuat . Ihan hyvä työnjako ollut jo vuosikymmenet . Viinakaan ei tuntematon aine sinulle armaani ole. Riitaakin paljon tuottanut tuo hulvaton  tuoharrastuksesi.   

Olen vielä suth " nätti ja hyväluontoinen.  Hellyyskin ois taas välillä ihan hyvä juttu. Vaan  eniten kaipaisin, että rakastelisit kanssani. Sitä ihanaa tunnetta olla niin yhtä, kun sinä vielä  tunnet minut niin hyvin. Olemme täydellisiä yhdessä.  Vieraat miehet kuikuilee- mutta niitä en huoli 

Ja niin usein vieläkin puhutaan, että naisen päätäsärkee eikä edes  halua.

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla