Pitkän parisuhteen jälkeen voi olla pelottavaa hakea uutta suhdetta, tietää seksuaaliterapeutti Sari Mäki.

Suurin osa meistä kaipaa läheisyyttä toiselta ihmiseltä. Jos takana on avioero tai leskeytyminen, uuden suhteen aloittaminen ei ole aina helppoa. Mistä seuraa löytää? Mistä nykyään puhutaan? Mikä on hyvä ensimmäinen kommentti?

Osaa ihmisistä pelottaa luottamus. Jos olet pettynyt edellisessä suhteessa, voi uuden suhteen onnelle antautuminen tuntua uhkarohkealta. Mitä, jos?

Miten sinkku voisi rohkaistua uuteen suhteeseen?

"Jos kaipaat elämään läheisyyttä, rakkautta ja seksiä, pitää olla aktiivinen. Hakeudu paikkoihin, joissa voit kohdata muita ihmisiä. Aloita harrastus, jossa käy niin miehiä kuin naisiakin. Lähde ulos hyvän ystäväsi kanssa. Kokeile nettideittailua, se on tätä päivää."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Miten pääsen kiinnostavan ihmisen lähelle?

"Harjoita ja harjoittele läheisyyttä, vaikka hakemalla tanssimaan. Huomioi hänet, ole kiinnostunut hänen elämästään, kerro jotain itsestäsi, kuuntele mitä sinulle kerrotaan. Flirttaile! Hyvä flirtti tuo kummallekin hyvän mielen ja kertoo, että olet kiinnostunut. Ehdota rohkeasti uutta tapaamista. Pahin mitä voi tapahtua on se, että saat pakit. Jos näin käy, niin hymyile seuraavalle ja aloita tutustuminen uudelleen."

Asiantuntija: erityistason seksuaaliterapeutti Sari Mäki

Sisältö jatkuu mainoksen alla