Älä anna syksyn kellastuttaa tai kuivattaa hiuksiasi. Poimimme syksyn hiustuotteista viisi uutuutta, jotka ehkäisevät tulevan sisäilmakauden vaurioita.

Kesän jäljiltä hiukset kaipaavat yleensä hoitoa, huolenpitoa ja hehkua. Onneksi myös hiusalalla tunnetaan vuodenaikojen vaihtelut ja joka syksy ilmestyy uusia, yhä hoitavampia tuotteita kutreja kohentamaan.

1.    Pese hiukset kirkkaiksi

Jos tukka tuntuu lattealta ja sävykin on vähän kadoksissa, kokeile lokakuussa kauppoihin ilmestyvää John Friedan sampoota. Se lupaa antaa hiuksiin tuuheutta ja auttaa ylläpitämään värjättyjen hiusten hehkua. Hyväntuoksuinen aine jättää hentoihinkin hiuksiin mukavasti tukevuutta heti pesun jälkeen.

Goldwell on puolestaan kehitellyt syksyksi sampoon erityisesti harmaille hiuksille. Harmaan sävyjä korostava sampoo neutraloi hiusten keltaisuutta. Sampoo sopii hyvin myös oikein vaaleille hiuksille.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

John Frieda Luxurius Volume Touchably Shampoo ja hoitoaine, 250 ml, 10,50 e.  Tavaratalot. Goldwell Dualsenses Refining Silver Shampoo, 250 ml, 12,50 e. Parturi-kampaamot.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2.    Helli hoitoaineella

Vahingoittuneille ja kuiville hiuksille antaa mukavasti kiiltoa Green Peoplen hiustenhoitoaine, jota käytetään normaaliin tapaan sampoopesun jälkeen tai kymmenen minuutin tehohoitona kosteisiin hiuksiin. Lisäpisteitä raikas tuote saa mehevän kesäisestä tuoksustaan.

Green People Intensive Repair Confitioner, 200 ml, 24 e. Stockmann-tavaratalot.

3.   Huolla hiusnaamiolla

Jos hiuksesi ovat kuivat ja huonokuntoiset, kokeile L´anzan keratiinia sisältävää hiusnaamiota, joka lupaa palauttaa hiusten kimmoisuutta. Samalla tulet hoitaneeksi miellyttävän tuoksuisella naamiolla myös hiuspohjaasi.

L´anza Keratin Healing Oil Masque, 210 ml, 32 e. Parturi-kampaamot.

4.  Rutistele pörrö suortuviksi

Luonnonkiharat suortuvat ovat kauniit mutta vaateliaat. KMS:n uutuussarjaa lupaa kihariin päihin helpotusta. Muotoilutuote toimii kolmella tavalla: hillitsee pörröisyyttä, muotoilee kestäviä kiharoita ihan vain rutistelutekniikalla ja antaa hiuksille kosteussuojaa.

KMS Californian Curlup perfecting lotion, 100 ml, 29 e. Parturi-kampaamot.

5.    Kuivapese pöyheäksi

Kuivapesu ei korvaa oikeaa vesipesua, mutta Batisten raikkaantuoksuinen  kuivasampoo ovat oiva hätäapu ja vielä parempi ihan hiusmuotoilutuotteena suihkutettavaksi, sillä littanakin kuontalo pöyhiintyy suihkauksen jäljiltä. Tuoteperheestä löytyy kuivasampoita eri sävyisille hiuksille.

Batiste-kuivasashampoo, 200 ml, 8 e. Emotionit ja Sokos-ketjut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla