Some-ilmiöksi skeittivideollaan noussut Lena Salmi sanoo mielellään olevansa "kylähullu", josta kaikki ovat nyt kiinnostuneita.

– Kylähulluinstituutio on mielestäni hyvin arvokas. Sen avulla ihmiset pystyvät kanavoimaan omia tunteitaan, Lena Salmi, 62, sanoo.

Lena Salmi esiintyi torstaina Studio 55:ssä, jossa häntä haastateltiin yhdessä Mirkku Merimaan ja Helinä Raineen kanssa Ihana nainen -projektista. Lena kertoi ohjelmassa harrastuksistaan, minkä jälkeen jo aikaisemmin ET-lehden netti- ja Facebook-sivuille tehty video lähti hurjaan nousuun. Perjantaihin mennessä Lenan vauhdikkaan skeitti-, akrobatia- ja graffitivideon oli katsonut liki 100 000 henkilöä. Melkoinen some-ilmiö siis!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
2596379

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Kun lähden Katajanokalta laudallani liikkeelle esimerkiksi uimastadionille tai milloin mihinkin, niin hämmästyn aina huomiota, jota lautailuni ihmisissä herättää. Vastaantulijat nostavat peukkua ja nuoret tulevat heittämään yläfemmoja, Lena kertoo.

Torstaina Lenan skeittaamisesta tehtiin videoklippi televisiokanavalle ja ensi viikolla häntä haastatellaan kaupallisella radiokanavalla. Tällä viikolla Lenaa ja hänen uimahyppyjään kuvattiin lisäksi Suomen Olympiakomitean ja Valon eli Valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaation tekemään videoon, joka tulee organisaatioiden sisäiseen käyttöön.

Lena kommentoi suosiotaan toteamalla, että hän on päivystävä ikääntyvä, kylähullu – eikä hänellä ole mitään sitä vastaan.

– Teen mielelläni uusia juttuja. Ihmisten pitäisi rohkaistua kokeilemaan asioita, joita he eivät ole ennen tehneet. Joku juttu voikin olla niin kiva, että siitä tulee uusi harrastus, Lena totaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla