Manageri Tommi Liimatainen selätti viinan voiman. Maanantaina 27.4. hän keskustelee aiheesta ET-lehden verkkovieraana.

10 vuotta sitten Tommi Liimatainen oli juuri niin voittamaton, kuin 28-vuotias nuorimies vain voi olla. Alkoholia kului kunnes juominen loppu, kerrasta.

– Viina vei silloin – ja meinasi lähteä viemään pahasti. Tein ennaltaehkäisevän ratkaisun ja lopetin juomisen kokonaan.

Liimatainen oli lapsuudenkodissaan nähnyt sen, mitä alkoholi voi elämälle tehdä, ja osasi varoa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

–  En olisi elämässäni tässä tilanteessa ja tällaisessa kunnossa, jos en olisi silloin lopettanut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvästijättö menneisyydelle

Juhannuksena Liimataisella tulee täyteen 10 vuotta päihteetöntä elämää. Sen kunniaksi hän on tehnyt kirjan Kaasu pohjassa, jossa hän kertoo avoimesti ratkaisustaan ja siihen johtaneista syistä.

– Ajatus kirjan tekemisestä on kytenyt jo pitkään, mutta kymmenen vuoden merkkipaalun saavuttaminen sai sen viimein aikaan. Samalla pystyn jättämään tuon alkoholintäyteisen ajan elämästäni lopullisesti taakseni.

Liimatainen ja kirjan julkaiseva Otava tilittävät osan tuloista nuorten ennaltaehkäisevään päihdetyöhön.

– Olisi hienoa, jos kirja herättäisi ihmiset pohtimaan laajemminkin sitä, mitä alkoholi merkitsee, pohtii Liimatainen.

Tommi Liimatainen on etlehti.fi:n verkkovieraana maanantaina 27.4. klo 10. Voit esittää hänelle esimerkiksi alkoholin selättämiseen liittyviä kysymyksiä keskustelupalstallamme.

Vierailija

Yksinkertaista! Läheltä seuranneena tiedän, alkoholin käyttö ei tuo mitään hyvää. Syöpätaudit ovat seuraamukset, kuin tupakoinnista aivoinfraktit. On aika suomalaisten alkaa ajatella, viiskymppisenä on jo myöhäistä.

Kun perjantai ja lauantailtana menee kaupungille, näky on kauhistuttava. Nuoret horjuvat enemmän tai vähemmän humalassa, käyttäytyvät huonosti kaikella lailla. Enemmän valistusta! Viisauden ja sivistyksen merkki ei ole se, kuinka monta viini ja alkoholimerkkiä tietää ja tuntee.

Kuitenkin totuus on, että kaikki, siis kaikki aikuiset tietävät alkoholin vaarat. Ja jokainen on vatuussa itsestään. Vierestä lähiomaisen on erittäin raskasta katsoa kun esim. aikuset lapset tuhoavat elämänsä viikonloppujuopottelulla.

Kiitos Tommi Liimataiselle esimerkillisestä miehisyydestä ja kirjasta, joka pitää hankkia heti ensi arkena. Kunnioitan suuresti hänen asennettaan ja avoimuutta asiasta, joka koskettaa monia ihmisiä ja toivottavasti pysäyttää monet miettimään elämäänsä ja alkoholin käyttöä! Toivon onnea Tommille ja Katri Helenalle - olette onnenne ansaineet!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla