Kehu fiksusti, ole rehellinen ja sovi säännöt. Näillä pääsee jo pitkälle nettideittailussa.

 1. Harkitse.
  Kirjoitettuja viestejä ehtii pohtia enemmän kuin kasvokkain. Käytä tilanne hyväksesi, äläkä lähetä mitään tuntemattomalle hetken mielijohteesta.
 2. Kunnioita.
  Jokaisella on tietyt omat rajat, joita ei saa ylittää. Älä pidä itsestäänselvänä, että toisen käsitys rajoista on sama kuin sinun.
 3. Siisti suu.
  Jos ilmaiset suoraan ­hakevasi seksikumppania, sanojen ei silti tarvitse olla törkyisiä. Kohtelias viesti on hyvä käyntikortti.
 4. Kehu fiksusti.
  Kommentoi mieluummin toisen persoonaa kuin vartaloa. Ulkonäön ylistäminen voi imarrella, mutta pahimmillaan se ylittää toisen ihmisen rajat.
 5. Varo.
  Älä lähetä puhelin­numeroasi, osoitettasi tai muita henkilökohtaisia yhteystietojasi toiselle heti tutustumisen alussa. Suojele itseäsi.
 6. Sovi säännöt.
  Intiimien kuvien jakamisesta on hyvä sopia toisen kanssa ennen kuin lähetät niitä. Jos toisen lähettämät alastonkuvat ahdistavat, kerro asia ja pyydä huomaavaisuutta.
 7. Ole rehellinen.
  Jos toinen rikkoo rajojasi, kerro tuntemuksesi heti rehellisesti. ”En pidä siitä, että sanoit minulle noin.” Tämä lause on todettu toimivaksi.
 8. Älä moiti.
  Jos toinen toimii vastoin tahtoasi, kritisoi tekoa äläkä toista ihmistä. Kerro myös, miten olisit toivonut toisen toimivan.
 9. Ilmoita.
  Jos toinen ei tunnu ymmärtävän eikä kunnioittavan rajojasi, kerro hänen käytöksestään nettipalvelun ylläpitäjälle. Häirikköjä ei tarvitse hyysätä.

Lähde Happypancake

Lue myös:

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla