Matkustus on vaimoni ja minun suuri intohimo, mutta koronaviruksen takia emme ole päässeet pitkään aikaan reissuun.

 

On todella ankeaa köllötellä kylmässä kotosuomessamme, kun normaalisti tähän aikaan vuodessa oltaisiin esimerkiksi kreikan, tai madeiran lämmössä. Meillä on muutamissa maissa omat vakio hotellit, johon mennään yleensä joka kerta.

Siinä on vain jotain, mitä ajan myötä arvostaa kun saa "henkilökohtaista" palvelua ja ainakin muutamat työntekijätkin jo tunnistaa näissä hotelleissa.

 

No eipä nyt liikaa mennä reissaamisen puolelle, tosiaan tämä on ensimmäinen blogikirjoitus, kun pojan poikani sanoi, että perusta blogi. Kysyin häneltä siis ideoita mitä voisi tehdä kun ei päästä matkoilekaan ja läheistenkin näkeminen on nykyisin niin harvassa.

Haluan kokeilla aina jotain uutta ja tämä vaikutti kiinnostavalta jutulta. Ainakin olen lukenut esimerkiksi iltalehdestä, että blogittamisella voi tienata paljon rahaa . No ehkä tästä ei nyt tule sellaista kassamagneettia, mutta kaipa sitä omaksi iloksikin voi kirjoittaa? Sitä paitsi tyylini ei ehkä ihan yllä näiden nuorten starojen tasolle.

Onko täällä muita varttuneempia vakioreissaajia, joilla alkaa aika käymään pitkäksi?

 Mitäs muuta nykyisin tuleekaan sitten tehtyä?

No katsottua paljon telkkaria ainakin. Ihan tavallisen telkkarin puolelta katsellaan mitä nyt tulee. Sen lisäksi ollaan otettu käyttöön suoratoistopalveluita kuten Netflix ja Elisa Viihde. On muuten nyt helmikuun 2021 puolella alkanut taas näkyä telkkarissa maitkailumainoksia. Ei nyt montakaan, mutta joitain.  Alkaa luoda toivoa siitä, että kohta voisi taas mennä lämpöön!

Mistä muusta haluaisin puhua blogissa?

Katsotaan miten tämä blogittaminen käynnistyy. Ihan mukava oli vähän ajatuksia laittaa ylös. Voisin jatkossa kertoa vähän omista suosikkimatkakohteista enemmän. Myös harrastuksista voisin kertoa. Varmaan joku jaksaisi niitäkin lukea? Kiitos jos jaksoit lukea!

 

Toivottavasti koronarokotukset etenee hyvässä tahdissa, sillä ulkomaanreissua tekisi jo mieli alkaa suunnittelemaan. Kirjoitus omistettu kaikille reissu-sieluille!

Lainauksia ja lähteitä:

Some-tähtien jättimaiset tulot

Uusimmat matkustustiedotteet (tätä seurataan tarkkaan)

Kommentit (1)

Maija
Liittynyt15.10.2015
1/1 | 

Oletko leikannut käyttämäsi kuvat jostakin lehdestä ja sitten valokuvannut ne, vai oletko napannut suoraan netistä? Harrastus se on sekin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla