Lompakko jäi auton katolle, lusikka meni roskiin ja jukurttipurkki tiskikoneeseen. ET:n toimitus kokosi huvittavimmat unohtelunsa, kerro sinä omasi!

"Nostin automaatista käteistä, mutta unohdin rahat; ne jäivät sinne automaatille. Saman päivänä kävelin kiireessä hierojalle vain todetakseni, että hieronta oli jo - viime viikolla."

Leena - toimituspäällikkö

"Tuttavani, reipastoiminen mies, lähti ostoskeskukseen ja pysäköi auton suureen parkkihalliin. Ostosreissulta palatessaan hän ei enää muistanut, missä auto on, vaan luuli sen varastetun - tyhjä ruutu, ei autoa! Poliisilaitoksella rikosilmoitusta tehdessään mies kuuli, että hänen autonsa oli ostoskeskuksen parkkihallissa, juuri siellä, minne hän oli sen pysäköinyt."

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jenni - toimituspäällikkö

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Olen parikin kertaa lähtenyt bensatankilta ajelemaan niin, että lompakko on keikkunut auton katolla. Kerran eräs ystävällinen kanssautoilija koitti viittilöidä asiasta ikkunan läpi, mutta luulin, että hän vain tervehti. Ihmettelin elettä, kun en henkilöä tuntenut, mutta vilkutin takaisin."

Marjaana - toimituksen sihteeri

"Lähdin taannoin ajamaan kakkulaatikko auton katolla kohti myyjäisiä, jonne leivonnainen oli luvattu arpajaisvoitoksi.
Ensimmäisissä liikennevaloissa havahduin vireeni pysähtyneen pyöräilijän ystävälliseen koputteluun - kakku katolla ajelin... mutta kakku pelastui."

Kristiina - toimittaja

"Kollega kertoi, että oli kiireessä ajellut autolla Helsingin keskustassa johonkin tapaamiseen ja pysäköinyt auton kadun varteen. Tapaamisen jälkeen hän oli lähtenyt hyvillä mielin bussilla kotiin ja vasta seuraavan aamuna töihin lähtiessään ihmetellyt, missä auto on. Siellä kadun varressa!"

Leena - toimituspäällikkö

"Mulla on jäänyt kattilallinen pellavasiemenlimaa auton katolle. Keitin sitä hevoselle. Ajoin 5 km, ja liikenneympyrän jälkeen limakattila lensi kaaressa tielle. Onneksi ei kenenkään tuulilasiin tai pyöräilijän päähän! Unohdin samana päivänä myös koirani tallille."

Marjaana - toimituksen sihteeri

"Toinen lapsi oli vauva ja oli aluksi outoa ja hankalaakin käydä kaupassa kahden lapsen kanssa. Kerran jätin vauvanvaunut ulko-oven viereen ja piipahdin esikoisen kanssa kaupassa, hänet istutin ostokärryihin. Palatessa ohitin vaunut sujuvasti ja lähdin kävelemään esikoisen kanssa kotiinpäin. Tuntui että tässä on nyt jotain erikoista… Onneksi pää alkoi toimia jo sadan metrin päässä: minullahan on toinenkin lapsi..."

Sinikka - toimituspäällikkö

"Kameralaukkuni jää milloin mihinkin. Gambiassa Afrikassa se jäi lentokentälle, kun olimme jo koneessa. Mies juoksi hakemaan ja kone odotti. Edelliskesänä unohdin saman laukun vuokramökille Punkaharjulla. Yleensä kamera unohtuu kuitenkin kotiin juuri silloin, kun olisi kivaa kuvattavaa."

Riitta - päätoimittaja

"Olin vuosi sitten haastattelemassa geriatria, jonka kanssa puhuimme vanhuusiän sairauksista, esimerkiksi dementiasta. Kun haastattelun jälkeen matkustin lentokentälle ja kohti kotia, huomasin, että dementia iski: missä matkalaukkuni on? Olin unohtanut sen geriatrin vastaanotolle sairaalaan."

Mallu - toimitussihteeri

Olin kutsunut suvun meille syömään sunnuntaina, mummot, vaarit sekä oman ja mieheni sisarukset perheineen. Sunnuntaina heräsin ajatukseen että ihanaa koko päivä vapaata. Pyjamapäivä, ollaan vaan. Pioliltapäivin pihalle parkkeeraa kolme atoa.
Mitä! Eikö se ollut vasta ensi sunnuntaina? Olin unohtanu, sotkenut päivän!
Pyjamapois päältä ja soitto pizzataksille. Kiva iltapäivä siitä kehkeytyi.
Helena, kirjastonhoitaja

Sisältö jatkuu mainoksen alla