Voitko antaa ohjeet miten lataan Skypen koneelleni? Entä miten se kamera yhdistetään?

Skype on ilmainen tietokone-ohjelma, jonka avulla voi soittaa internet-puheluita ja pikaviestiä tuttujen kanssa vaikka toiselle puolelle maailmaa.

Ilmaiseksi soittaminen ja pikaviestiminen onnistuvat kunhan kummallakin osapuolella on Skype-tunnus ja Skype-ohjelma asennettuna tietokoneeseen.

Skype-ohjelman voi ladata ilmaiseksi sivuilta http://skype.fi/intl/fi/ sivuilta. Painamalla Lataa -linkkiä tulee selkeät ohjeet kuinka Skype asennetaan. Samalla ohjelma tallentuu koneellesi, kunhan hyväksyt lataamisen.

Windows-tietokoneelle asentaminen aloitetaan klikkaamalla asennustiedostoa Skypesetup.exe. Sen jälkeen ohjeita seuraamalla pitäisi asennuksen onnistua vaivatta.

Kun käynnistät Skypen, kysyy ohjelma Skype-nimeä ja salasanaa. Jos sinulla ei ole Skype-nimeä, voit rekisteröityä palveluun painamalla Eikö sinulla ole Skype nimeä –linkkiä.

Kirjauduttuasi voit alkaa etsiä ystäviäsi Skypestä joko sähköpostin, nimen tai Skype-nimen avulla. Kontaktit lisätään ohjelman kontaktit-välilehden kautta.

Jos sinun ja Skype-kaverisi tietokoneisiin on liitetty nettikamera, niin voitte myös keskustella ”naamakkain”. Skypen pitäisi tunnistaa tietokoneessa oleva kamera automaattisesti.

Vierailija

Miten saan Skypen tietokoneeseeni?

Kyllä Skype on hyvä keksintö.Poikani asuu Kanadassa ja puhelut tulevat kalliiksi puhelimella ,puhumattakaan kännykästä. Olemme paljon Skype yhteydessä ja lapsen lapset ovat tottuneet luontevasti olemaan siinä ja kertomaan kuulumisia. Minulla on sellainen kamera jossa on mikrofoni samassa. Nyt varsinkin kun heillä on kasvamassa vauva saa nähdä hänet viikottain. Asentamisesta en tiedä höökösen pölähdystä vaan poika asensii minulle käydessään. Hyvin toimii. Kotimaisten tuttavien kanssa olen hyvin...
Lue kommentti