Milloin edunvalvonnan valtakirja on pätevä? Mitä valtakirja maksaa? Artikkelista löydät myös linkin kattavaan edunvalvonta-oppaaseen malleineen.

Edunvalvontavaltuutus on pätevä, vaikka olisi valtuuttanut vain yhden henkilön, mutta järkevämpää olisi valita myös joku muu korvaamaan hänet tarvittaessa pysyvästi ja lisäksi tilapäiseksi avuksi muutama henkilö, joista joku myös perheen ulkopuolelta.

Tyypillinen tilanne on, että edunvalvojaksi valtuutetaan vain oma puoliso.

Kovin moni ei myöskään ole tiennyt, että omaisuuden hoitoa koskevassa valtuutuksen kohdassa on erikseen mainittava, että se koskee myös kiinteistöjä, kuten omakotitaloa tai kesämökkiä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Juristin apu maksaa 0–450 euroa

Jos koko edunvalvontavaltuutuksen teon ostaa asianajotoimistolta, sen hinnaksi tulee 200-450 euroa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tarjolla on myös  60 eurolla kahden tunnin kurssitus, mallipohjat ja ohjeistuksen edunvalvontavaltuutuksen sekä hoito- ja hoivatahdon tekemiseen. Neljän tunnin kurssitus ja asiantuntijan laatima valtuutus maksaa 195 euroa.

Vähävarainen henkilö saa edunvalvontavaltuutuksen tekoon ilmaista asiantuntija-apua valtion oikeusaputoimiston juristeilta.

Miten turvaan tahtoni toteutumisen? Opas oikeudelliseen ennakointiin -kirja on luettavissa verkossa muistiasiantuntijat.fi/julkaisut

Opas on myös tilattavissa osoitteesta info@muistiasiantuntijat.fi hintaan 2 e + toimituskulut.

kysyva ei eksy

Vahan surkuhupaisaa, etta 2,00 euron oppaan toimituskulut on 6,00 euroa!
Mutta hyva, etta on saatavana myos sahkoisena. Kiitos siita!

Sisältö jatkuu mainoksen alla